Találatok vállalkozói hitel címkére:

Széchenyi Kártya Program Vállalkozóknak

Komoly kedvezményekhez juthatnak a hazai gazdaság mozgatórugói, a mikro-, kis- és középvállalkozások. A Széchenyi Kártya Program keretében nem csak a kedvezőtlen gazdasági helyzet okozta bevételkiesés átvészelését finanszírozhatjuk nagyon kedvezményes, akár kamatmentes hitellel, de akár komolyabb fejlesztést is megvalósíthatunk igen kedvező feltételekkel. 

Milyen vállalkozói bankszámlát válasszak a cégemnek?

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy induló vállalkozásukhoz a lakossági bankszámlájukat használják. Ez hosszú távon nemcsak kényelmetlenséget jelent, de komoly összegeket is felemészthet, több vállalkozási forma esetében ráadásul kötelező a céges számla. Ezért érdemes tájékozódni a pénzintézetek ajánlatai között, és kiválasztani a vállalkozáshoz legjobban passzoló konstrukciót.

Vállalkozói hitel - a nagy ötletek megvalósítója

A vállalkozó kedvű fiataloknak a nagy ötletük megvalósításához az első akadályt legtöbbször a pénz jelenti, hiszen nem olcsó dolog üzletet indítani. Sokan ezt úgy oldják meg, hogy vagy otthon gyűjtögetnek évekig, vagy külföldre mennek tőkét szerezni. Azoknak pedig, akik ennél gyorsabb indulásról álmodnak, ott a vállalkozói hitel.