Találatok adósságrendező hitel címkére:

Milyen feltételekkel vehető igénybe az adósságrendező hitel?

Napjainkban nem számít könnyű feladatnak az egzisztenciális biztonság megteremtése. Szerencsére a törvényben lévő hitelkonstrukcióknak köszönhetően, mindenki számára lehetőség van az előrébb jutásra és a fejlődésre. A bankoktól igényelt kölcsön valóban nagy segítséget nyújt, azonban a hitelek felhalmozása könnyen problémaforrássá válhat – jelentős anyagi gondokhoz és családon belüli feszültséghez vezethet.

Milyen feltételekkel lehet felvenni adósságrendező hitelt 2018-ban?

Túl sok lett a hitel törlesztőrészlete? Többféle adóssága van? Gondot okoz a megemelkedett összeg határidőre való visszafizetése? Az adósságrendező hitelt pont azért találták ki, hogy össze lehessen vonni több, már meglévő hitelt, azért, hogy alacsonyabb visszafizetési kamattal tudják megoldani a megszorult helyzetet. Nézzük, pontosan milyen feltételekkel lehet ezt igénybe venni.

Hitelkiváltás okosan

A hitelkiváltás alatt több jelzáloghitel (például lakáshitel) kiváltását értjük, de sokszor nevezik adósságrendező hitelnek is, amely egy tágabb fogalom, és nagyjából bármilyen kölcsön kiváltását jelenti. A hitelkiváltás azoknak az adósoknak nyújt nagy segítséget, akiknek egy időben több kölcsönük van, vagy egy régebbi hitelt szeretnének kedvezőbbre cserélni.