Találatok bankszámla címkére:

Azonnali fizetési rendszer

Bonyolult számlaszámok helyett márciustól már egy egyszerű másodlagos azonosító, például telefonszám megadásával is lehetővé vált az utalás. Nem csak egyszerűbb, de sokkal gyorsabb is lett az utalás. Legnagyobb előnye: minden hazai banknak kötelező a bevezetése.

A Raiffeisennél április 1-től már elérhető a fizetési kérelem szolgáltatás is

Április 1-től a Raiffeisen Bank lakossági és vállalati ügyfelei egyaránt az elsők között küldhetnek és fogadhatnak fizetési kérelmeket, bankon belüli és bankon kívüli megbízások esetén egyaránt.

Bankszámla összehasonlítás 2020 - Melyikkel jár jobban?

Van, aki nem tud nélküle élni, van, aki kötelező tehernek éli meg, viszont a mai világban mindenkinek szüksége van rá. Egy gondosan kiválasztott lakossági bankszámla nélkül ma már kimondottan nehéz a mindennapi pénzügyek intézése. Szükséges a munkavállaláshoz, a nagyobb összegű vásárlások lebonyolításához (pl. autó vásárlása), de ha hitelt szeretne igényelni, akkor is elengedhetetlen a bankszámla megléte.

Folyószámlahitel alapok: a legfontosabb tudnivalók

A folyószámlahitel az egyik legegyszerűbb hiteltípus, magánszemélyek esetében a bankszámlához kapcsolódik, és az engedélyezett hitel keretéig úgy használható, mintha fedezet lenne a számlán. Elvásárolható bankkártyával, levehető készpénzben, és a beérkező jóváírásokból származó összegek automatikusan feltöltik az elhasznált egyenleget.