Találatok hitel címkére:

Ezek a legjobb kölcsönök nyáron

Éles a verseny a bankok között mind a személyi kölcsönök, mind a lakáshitelek piacán. A legjobb ajánlatokat nem könnyű megtalálni, mivel az függ az igényelt összegtől, a futamidőtől, de leginkább az jövedelmünktől. Most segítünk megtalálni, melyik a személyre szabottan legkedvezőbb lehetőség, ha kölcsönt szeretnénk felvenni.
Mivel az alapkamat emelése drágábbá tette a hitelek jó részét, így érdemes felfrissíteni információink arról, hogy milyen kondíciók mellett igényelhetünk hitelt. Cikkünkben most megvizsgáljuk, hogy adott jövedelmi szintek mellett melyik bank ajánlata a legjobb.

 

Gyorsabb de szigorúbb - így változott meg a hitelezés

Hiteligénylésre sok esetben szükségünk van. Egy hűtőgép vásárlásnál, gépjármű cserénél, vagy lakásvásárlásnál rendre felmerül a hitel szükségessége, kinek-kinek pénztárcájától függően. Az utóbbi egy év jelentősen megváltoztatta a bankok hitelezési feltételeit, mind az igényelhetőség, mind a folyósítási feltételek szempontjából.

Autóhitel feltételek: így tegyen szert gyorsan gépjárműre

Az autó sokféle célt tölthet be az ember életében. Biztosíthat szabadságot, funkcionálhat munkaeszközként, illetve szolgálhat egyfajta státusszimbólumként is. Sokféle típus, márka, teljesítmény, szín és méret áll rendelkezésre a választást illetően, így mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális négykerekűt.

Az álom kategóriába tartozó járművek azonban viszonylag sokba kerülnek, és a hosszú éveken át tartó spórolás helyett sokszor az autóhitel felvétele kínál jobb megoldást. Hogy könnyebb legyen megalapozott döntést hoznia, cikkünkben összegyűjtöttük az autófinanszírozási formákkal kapcsolatos tudnivalókat.

Számlavezetési díj: mit jelent és hogyan a legolcsóbb?

A bankszámlanyitás számos praktikumot rejt magában. Egy része bizonyos folyamatokhoz számít elengedhetetlennek, ilyen például a lakáshitel-igénylés, de manapság már jellemzően a munkáltatók is átutalással fizetik ki az alkalmazottakat. Más esetekben egyszerűen a mindennapos tevékenységeket könnyíti meg, ugyanis sokkal egyszerűbb pár kattintással elvégezni a közüzemi számlák befizetését, illetve a bankkártyával való fizetés egy általános bevásárló körút alatt is jelentősebb kényelmet, és egyben biztonságot nyújt.