Találatok jelzáloghitel címkére:

Biztosítások amelyek segítségünkre lehetnek egy hitel törlesztése során

Az utóbbi hónapokban bizonyára sokakban megfordult a gondolat, illetve többen megtapasztalták, hogy egy-egy nem várt gazdasági esemény, vagy hirtelen bekövetkező élethelyzet-változás milyen komoly nehézségeket tud okozni a háztartásban. S bár az árfolyam-ingadozásból adódó kockázat a jelenlegi - kedvező feltételekkel felvehető - fix kamatozású forint alapú hitelek esetén nem jelent veszélyt, egy hosszú távú hitelfelvétel esetén bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor nem tudjuk fizetni tovább a hitelünket. 

Lakáshitelek: ezekre érdemes figyelni

A ház vagy lakás vásárlásra, építésre, bővítésre, esetleg felújításra felvehető kölcsönök természetesen mindig is a legnépszerűbb banki termékek közé tartoztak. Ha lakáshitelt szeretnénk felvenni, pár dologra azonban figyelni kell.

Hol érdemes lakásba fektetni, hol tudunk sok lakás közül válogatni?

Elöljáróban annyit, hogy a fővárosi növekedés lassul, de a szegedi panelekben komoly potenciál rejlik.

Tovább nőnek az ingatlanárak országszerte, idén is élénk a lakáspiac, ami azt jelzi, még mindig érdemes lehet ingatlanba fektetni, akár hitelfelvétellel is. Ha jól választjuk meg a települést és a környéket, könnyen elérhetjük, hogy újonnan vásárolt lakásunk értéke bőven meghaladja majd az eredeti vételárat, mire leketyeg a hitelünk. De hol érdemes lakást venni? 

Amit a jelzáloghitelről tudni kell

Ha kedvező feltételű, olcsó hitelre van szükségünk, akkor érdemes ebben a jelzáloghitel mellett dönteni! Mutatjuk miért!