Találatok személyi kölcsön címkére:

Ezek a legjobb kölcsönök nyáron

Éles a verseny a bankok között mind a személyi kölcsönök, mind a lakáshitelek piacán. A legjobb ajánlatokat nem könnyű megtalálni, mivel az függ az igényelt összegtől, a futamidőtől, de leginkább az jövedelmünktől. Most segítünk megtalálni, melyik a személyre szabottan legkedvezőbb lehetőség, ha kölcsönt szeretnénk felvenni.
Mivel az alapkamat emelése drágábbá tette a hitelek jó részét, így érdemes felfrissíteni információink arról, hogy milyen kondíciók mellett igényelhetünk hitelt. Cikkünkben most megvizsgáljuk, hogy adott jövedelmi szintek mellett melyik bank ajánlata a legjobb.

 

Áruhitel vagy személyi kölcsön? Melyiket válasszuk?

Bizonyára sokan jártunk már úgy, hogy egy komolyabb műszaki cikk elromlott a lakásban, új bútort kellett venni, vagy egyszerűen megtetszett egy drágább termék, amire azonban vagy nem volt éppen anyagi keretünk, vagy csak nem akartunk azonnal egy nagyobb összeget elkölteni. Ilyen helyzetben több lehetőségünk is van: legtöbbször vagy áruhitelből vásárolunk, vagy szabadon felhasználható személyi kölcsönből finanszírozzuk költségeinket. Hogy mely esetben milyen lehetőségeink vannak, illetve mi a legjobb megoldás, ezt vizsgáltuk most.

Megéri hitelt felvenni? Ha igen, mikor?

Gondoltál már arra, hogy a hitelfelvétel hasznos is lehet számodra? Sokan úgy gondolják, a hitelfelvétel számukra veszteséges, mert a kamatfizetés csak viszi el a pénzt a zsebünkből. Valóban így van ez, vagy előfordulhat, hogy nyereséget is hozhat számunkra egy hitelfelvétel? Cikkünkből kapsz néhány tippet, hogy fordíthatod a hitelt hasznodra.

Milyen feltételekkel vehető igénybe az adósságrendező hitel?

Napjainkban nem számít könnyű feladatnak az egzisztenciális biztonság megteremtése. Szerencsére a törvényben lévő hitelkonstrukcióknak köszönhetően, mindenki számára lehetőség van az előrébb jutásra és a fejlődésre. A bankoktól igényelt kölcsön valóban nagy segítséget nyújt, azonban a hitelek felhalmozása könnyen problémaforrássá válhat – jelentős anyagi gondokhoz és családon belüli feszültséghez vezethet.