Találatok személyi kölcsön címkére:

Körbeutazná a világot? Hitelből is megteheti!

A világkörüli utazást a legtöbb ember a milliomosok luxusának tekinti. Ez néhány évtizede még biztosan így is volt, de mára a közlekedés fejlődésének és a távoli országok javuló turisztikai infrastruktúrájának köszönhetően már szinte akárki körbeutazhatja a világot. Persze ez ma sem olcsó dolog, de az útvonal és az úticélok ügyes megválasztásával, néhány apróbb kompromisszummal a helyszíneken és a luxuskörülményekről való lemondással egy átlagos ember is megvalósíthatja az álmát, hogy eljusson a Föld összes kontinensére egy világkörüli út során.

Praktikus tanácsok hosszú futamidejű személyi kölcsönökhöz

A hitelajánlatok böngészésekor a hosszabb futamidő mindig vonzó feltételeket jelent a kölcsön felvevői számára, mivel a hosszabb törlesztési idővel mérsékelni lehet a havi törlesztőrészleteket. Ugyanakkor a hosszú futamidő sem csodaszer, sőt, nem figyelmen kívül hagyható hátrányai is vannak. Hosszabb időn keresztül kell lemondani a jövedelem egy részéről a törlesztés miatt, összességében több pénzt kell visszafizetni, mivel a kamatok összege magasabb lesz, illetve változó kamatozás esetén nagyobb kockázattal kell számolni a törlesztőrészlet változását (emelkedését) illetően.

Személyi kölcsön - tényleg jó döntés?

Biztos, hogy kell 5 centivel nagyobb plazma tévé? Beázott a lakás? Vakolni kellene a falat? Mikor és miért érdemes felvenni személyi kölcsönt?

Személyi hitelek fajtái

Két nagy csoportra bontjuk a személyi hiteleket. Vannak az úgynevezett biankó és a személyi hitelek. Most bemutatjuk az egyes személyi hitelek típusait.