ingatlanhitel témájú cikkek:

Olvassa el az ingatlanhitellel kapcsolatos cikkeinket!

Falusi CSOK: lakás kevesebb, mint havi 20.000 forintból?

A lakhatást biztosító megoldások sok család mindennapjainak meghatározó kérdései. Jelenleg egyre több családtámogatási intézkedés áll rendelkezésre. Ezek között nem feltétlenül egyszerű az eligazodás, miközben a családok szeretnék megtalálni a számukra legmegfelelőbb megoldást. Sokaknak nincs lehetőségük új lakást venni még állami támogatással sem- Cikkünkben az elsősorban számukra megalkotott “falusi” CSOK felvételének lehetőségeit, előnyeit vizsgáljuk.

Otthonfelújítási program: újabb fejezet a családok támogatásában

2021-től új fejezet nyílik a családok otthonteremtésének történelmében. Az 5 pontból álló program immáron nem csak a lakásvásárlást, és bővítést támogatja, hanem új elemként megjelenik a már meglévő ingatlan felújításának támogatása, amely igen nagy segítség azoknak a családoknak, akik már meglévő, de rossz állapotú ingatlanukat szeretnék felújítani. Nézzük, miben segíthetnek az Otthonteremtési program elemei:

Minden, amit az ingatlanfedezetű hitelről tudni érdemes

A hitelfelvétel komoly döntés mindenki életében, hiszen hosszú távú elköteleződést jelent. Lakáscélú hitel esetén akár évtizedekig is meghatározhatja pénzügyi helyzetét és lehetőségét a választott konstrukció, ezért érdemes alaposan és mélyrehatóan megismerni az opciókat. Manapság számtalan pénzintézet és hiteltípus közül választhat, melyek mind más és más célt szolgálnak.

Ingatlan hitel kalkulátor - nézze meg a bankok közti versenyt online

A tévés vagy internetes reklámokból nem feltétlenül lehet igazán alaposan tájékozódni az aktuális ingatlan hitelekről, így mielőtt bármilyen hosszadalmasabb hiteligénylésbe kezdene, nézze meg az online található ingatlan hitel kalkulátorokat, melyekkel pontosabb képet kaphat az aktuális kölcsönökről.