Találatok lakáshitel címkére:

Amit a jelzáloghitelről tudni kell

Ha kedvező feltételű, olcsó hitelre van szükségünk, akkor érdemes ebben a jelzáloghitel mellett dönteni! Mutatjuk miért!

A lakáshitel kalkulátor mindig hasznos

Az ingatlanhitel kalkulátorok mindig pontos tájékoztatást adnak számunkra és pár perc alatt kiválaszthatjuk a számunkra legjobb lehetőséget, attól függetlenül, hogy új vagy használt ingatlant szeretnénk vásárolni bármilyen lakás vagy hitelpiaci helyzetben. (Akár saját használati célra vennénk az ingatlant, akár befektetésnek.)

Inkább hitelből veszünk lakást = Bátrabban veszünk fel hitelt

2017-ben már több lakást veszünk hitelre, mint anélkül. Az előző évhez képest 23%-kal több lakáshitelt adtak használtlakás vásárlásra a bankok. 2017 első felében 195 milliárd forintot, amelynek köszönhetően 53.000 használt lakás talált gazdára és az adásvételek több mint felében hitel is szerepet játszott.

A lakáslottó vagy lakáshitel? Melyiket válasszuk?

Mindannyiunknak szüksége van egy biztonságos otthonra. Ha ingatlanra van szükségünk, de nem rendelkezünk annyi pénzzel, amennyibe a megvásárolni kívánt ingatlan kerül, akkor igényelhetünk lakáshitelt. A hitelek felvétele előtt nagy segítség lehet a hitelkalkulátorok használata, hiszen szinte az összes pénzintézet ajánlata közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot.