lakáshitel témájú cikkek:

Olvassa el a lakáshitellel kapcsolatos cikkeinket!

Lakáshitel választást befolyásoló tényezők

A megfelelő lakáshitelt megtalálni sosem egyszerű. A hitelkínálat még a saját bankunknál is széles és, ha még más bankoktól is kérünk kalkulációt, akkor végképp össze lehet zavarodni, hogy melyik is lenne a legmegfelelőbb számunkra.

A lakástakarék hitelét vagy a banki hitelt válasszuk?

A lakástakarékok amellett, hogy kiváló megtakarítási lehetőséget kínálnak, igény esetén a takarékoskodás végén az összegyűjtött pénzt lakáskölcsönnel is kiegészítik. A futamidő végig fix kamatozással kedvezőbbek a banki lakáshiteleknél?

Lakásfelújítási vagy lakáskorszerűsítési hitel - melyiket válasszuk?

Minden ingatlan állapota egy idő után romlani kezd, emiatt döntünk úgy, hogy felújítunk valamit otthonunkban. Ez költséges is lehet, emiatt hasznos segítség egy lakásfelújítási vagy lakáskorszerűsítési hitelt igényelni.

Lakáshitel önerő nélkül?

Sajnos ma már generációs problémának mondható, hogy a fiatal pároknak már jöhetne a kisbaba, de nincs még hova, mert nem tudnak annyi összeget félretenni egy hónapban, hogy lakást tudjanak vásárolni. Ilyenkor még nem rendelkezik a legtöbb fiatal akkora önerővel, hogy lakáshitelt tudjon felvenni. Mit lehet ilyenkor tenni az ő esetükben?