Hitelválasztó BLOG

Babaváró hitel hatása a piacon

Eddig mintegy 250 ezren éltek a Babaváró adta lehetőségekkel. A rendkívül kedvező konstrukciójú hitellel családok ezrei valósították meg álmaikat, terveiket. Most bemutatjuk, mire lett fordítva a lakossághoz ilyen formában kihelyezett pénz, kik igényelték, mennyire voltak bevállalósak a családok, milyen jövedelmi körülmények között igénylik a hitelt, és talán adunk is néhány praktikus ötletet, amire fel lehet használni a Babaváró hitelt.

Személyi kölcsönből napelemes rendszert? Megéri!

Korunk vezető megújuló energiaforrása a napenergia. A napelem rendszerek egyre szélesebb körben terjednek. Annál is inkább, mivel az új építésű ingatlanok számára ez évtől a közel nulla energiahatékonyság az elvárás, így tervezéskor sem lehet kihagyni a megújuló energiaforrásokat. A sokak számára szimpatikus, villanyszámlát részben, vagy egészben kiváltó rendszerek kiépítése azonban milliós nagyságrendű költséget jelent, és a fejlesztéshez szükséges összeg sem áll mindenki rendelkezésére.

Most kiszámoltuk, hogy egy átlagos, másfél millió forintba kerülő rendszer kivitelezéséhez mekkora havi megtakarítás szükséges, és mennyi idő alatt térül meg a befektetés. A legjobb ajánlatok a CIB, Cetelem, MKB és Budapest Bankon keresztül már havi 24-26 ezer forint között elérhetők jövedelmi helyzettől függően.

Praktikus városi autó havi 60 ezerből. Lehetséges?

Milyen szempontok alapján vegyünk autót? Mennyibe kerül most nekünk egy jó állapotú városi autó hitelre?  Most összehasonlítottuk a vezető bankok, ajánlatait is számodra, hogy segítünk a döntésben! A legkedvezőbb ajánlatokat a CIB Bank és a Budapest Bank ajánlatai között találtuk - olvass tovább a részletekért -, de érdemes a többi ajánlatot is megnézni. Az sem mindegy például, hogy hol vezeted a bankszámlád. Érdemes tehát jól átgondolni a választást, mert a helyes döntéssel sokat nyerhetünk egy használt autó vásárlásakor.

 

 

Gyorsabb de szigorúbb - így változott meg a hitelezés

Hiteligénylésre sok esetben szükségünk van. Egy hűtőgép vásárlásnál, gépjármű cserénél, vagy lakásvásárlásnál rendre felmerül a hitel szükségessége, kinek-kinek pénztárcájától függően. Az utóbbi egy év jelentősen megváltoztatta a bankok hitelezési feltételeit, mind az igényelhetőség, mind a folyósítási feltételek szempontjából.