személyi kölcsön témájú cikkek:

Olvassa el személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkeinket!

Hitelkiváltás okosan

A hitelkiváltás alatt több jelzáloghitel (például lakáshitel) kiváltását értjük, de sokszor nevezik adósságrendező hitelnek is, amely egy tágabb fogalom, és nagyjából bármilyen kölcsön kiváltását jelenti. A hitelkiváltás azoknak az adósoknak nyújt nagy segítséget, akiknek egy időben több kölcsönük van, vagy egy régebbi hitelt szeretnének kedvezőbbre cserélni.

Hitelválasztó - segítünk eligazodni a hitelek útvesztőjében

A Hitelválasztó.hu weboldalt azért hoztuk létre, hogy segítsünk a hétköznapi embereknek eligazodni a hitel ügyintézés fázisai és az ehhez tartozó szakmai zsargonok közt, hiszen a hitelek intézése is egy külön szakterület, ahol nem mindenki mozog otthonosan. Így nálunk rengeteg olyan információhoz tud hozzájutni a hitelek típusairól, igényléséről, vagy kiváltásáról, melyekkel felvértezve tudatosabb és optimálisabb döntést tud majd hozni egy hitelfelvétel előtt.

Személyi hitelt csak okosan!

Magyarországon napjainkban egyre nagyobb igény van a kölcsönök felvételére. A többség lakáshitelekhez folyamodik, vagy új autót vásárolnak. A különböző célra igényelt hitelek kamatai eltérőek, többnyire kb. 15 % körüliek. Ám amennyiben az ügyfél jól utána jár, akkor sikerülhet kedvezőbb ajánlatot találni. 

Kölcsön - ha sürgős pénzügyi segítségre van szükség

Időnként előfordulnak olyan helyzetek, amikor sürgős anyagi segítségre van szükség, ilyenkor jönnek jól a gyorsan megkapható személyi hitelek. Manapság viszont - érthetően - egyre nagyobb az igény arra, hogy az ügyfél leellenőrizhesse a hiteleket, és ki tudja számolni a pontos visszafizetési részleteket, erre a célra pedig a kalkulátorok a legmegfelelőbbek.