személyi kölcsön témájú cikkek:

Olvassa el személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkeinket!

Amit a személyi kölcsönről tudni kell

A házi kasszából nehezen menedzselhető, váratlan kiadásokat –például a háztartási gépek javítását vagy a gépjármű szerelését- a legegyszerűbben személyi kölcsönből lehet fedezni.

Milyen feltételekkel lehet felvenni adósságrendező hitelt 2018-ban?

Túl sok lett a hitel törlesztőrészlete? Többféle adóssága van? Gondot okoz a megemelkedett összeg határidőre való visszafizetése? Az adósságrendező hitelt pont azért találták ki, hogy össze lehessen vonni több, már meglévő hitelt, azért, hogy alacsonyabb visszafizetési kamattal tudják megoldani a megszorult helyzetet. Nézzük, pontosan milyen feltételekkel lehet ezt igénybe venni.

Több helyen igényelhetnek uniós hiteleket a KKV-k

2017 július végétől hazánkban négy bankunk, több mint száz helyszínén vált lehetségessé, hogy a MFB közreműködésével kedvező uniós kölcsönökre tegyenek szert a magyar KKV-k. 

Mit tegyünk, ha nem tudjuk fizetni a hitel törlesztőrészletét?

A biztos munkahely fogalma sokak számára ma már csak álmaikban létezik, hiszen annak is megszűnhet egyik napról a másikra a munkahelye, akinek eddig a munkahelye inkább terjeszkedett, mint leépített volna. Így a legjobbakkal is megeshet, hogy az eddig biztos munkája megszűnik és máris nem tudja fizetni az eddig éveken át rendesen fizetett hitel további törlesztőit.