személyi kölcsön témájú cikkek:

Olvassa el személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkeinket!

Tanácsok vállalkozóknak

A cégek történetében olykor megesik, hogy hitelfelvétel nélkül nem tudják tovább folytatni működésüket. A hitelpiacon lévő lehetőségek száma napjainkban szinte végtelen.

Sok esetben a kisebb cégek hátrányban vannak a nagyobb vállalatokkal szemben hitelfelvétel szempontjából. Íme néhány tipp vállalkozói hitel igényléséhez:

Kölcsön kalkulátor - a legjobb módszer a felelősségteljes döntéshez

Egyre népszerűbbek az interneten a különféle kölcsön kalkulátorok, hiszen ezek segítségével egyszerre több pénzintézet aktuális ajánlatait lehet végignézni, s egyben összehasonlítani is. Ami a legjobb pedig, hogy a legtöbb ilyen programot úgy írják meg, hogy csak egy gombnyomás legyen átmenni a kiválasztott bank oldalára, hogy még több információt tudjunk meg a kölcsönnel kapcsolatban és az előre kitöltött adatok alapján igényelni tudjuk a hitelösszeget.

Csökkennek a devizahitelek, jönnek a fogyasztóbarát hitelek

A környező országokat tekintve hazánk azon országok közé tartozik, ahol legjobban csökkent a devizahitelek aránya. Mára már a 0,5%-ot sem éri el a GDP-hez mérten. A devizahitelek aránya a régióban Lengyelországban a legmagasabb.

Online számlanyitás és személyi hitel igénylés

Magyarországon két bank is volt, akik már alig várták, hogy a Magyar Nemzeti Bank engedélyt adjon az online folyószámla/bankszámla nyitásra. Máris éltek a lehetőséggel. Van olyan pénzintézet, ahol már azon gondolkoznak, hogyan lehetne megoldani, hogy be se kelljen lépni az ügyfeleknek a bankba a hiteligényléshez és hitelfolyósításhoz.