személyi kölcsön témájú cikkek:

Olvassa el személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkeinket!

Már chatbotok is intézhetik a hitelfelvételt?

Már chatbotok is intézhetik a hitelfelvételt?

Igen! Már nem kell bankba menni a hitelért. Elég csevegni egy chatbottal.

A chatelésen alapuló kommunikációt már nagyon sok cég használja. Az egyik legnagyobb bútoráruház chatrobotja segít kiválasztani a megfelelő bútort, színét és formáját, hogy meggyorsítsa az értékesítést.

TOVÁBB
Devizahitel - megéri?

Devizahitel - megéri?

A devizaalapú hitel egy olyan kölcsön forma, melyet forintban folyósítanak nekünk és forintban is törlesztjük, viszont a felvett kölcsön összege, illetve a törlesztőrészletek valamilyen devizában vannak nyilvántartva.

TOVÁBB
Szabad felhasználású hitelek

Szabad felhasználású hitelek

Fedezettől függően a szabad felhasználású hitelek lehetnek jövedelem, illetve ingatlan alapúak,- utóbbi elterjedtebb neve a jelzálog. A szabad felhasználású hitelekbe beletartoznak például a hitelkártya és folyószámla hitelek, illetve a gyorskölcsönök vagy a személyi hitelek. Fontos megjegyezni, hogy az előbb felsorolt szabad felhasználású hitelek többségét fedezet nélkül igényelhetjük.

TOVÁBB
Hitelfelvétel

Hitelfelvétel

Mielőtt hitelfelvételbe kezdenénk, feltétlenül nézzünk körül a pénzintézetek különféle hitel konstrukciói közt, hogy a lehető legjobb hitelfelvételi opciót tudjuk kihasználni. Nem csoda, ha úgy érezzük, elveszünk a pénzintézetek szakmai zsargonokkal teli leírásai közt, ezért ha bizonytalanok vagyunk, mindenképp keressünk egy szakavatott személyt, aki elnavigál majd bennünket a hitelfelvétel folyamatában.

 

 

TOVÁBB
Személyi hitel kalkulátorok használata

Személyi hitel kalkulátorok használata

A mai rohanó világban lassan már 24 óra is kevés, hogy elvégezzük a napi teendőinket, nemhogy még új ügyeket is intézzünk. Amikor úgy döntünk, hogy személyi hitelt veszünk fel, még nem biztos, hogy eléggé kiismerjük magunkat a pénzügyi témákban. Ezen okoknál fogva is célszerű először az interneten az online hitelkalkulátorok segítségével felmérni, hogy milyen hitelösszeget igényelhetünk, milyen feltételekkel.

TOVÁBB
Így találjuk meg a számunkra legjobb hitel konstrukciót

Így találjuk meg a számunkra legjobb hitel konstrukciót

Szerencsére egyre több pénzintézet nyújt lehetőséget online felületen történő személyi hitel ügyintézésre, hogy azok is könnyedén tájékozódjanak a pénz világában, akik laikusnak számítanak a témában és nem szeretnének minden alkalommal bemenni a pénzintézetbe, ha felmerül bennük egy kérdés.

TOVÁBB