személyi kölcsön témájú cikkek:

Olvassa el személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkeinket!

Vállalkozói hitel - a nagy ötletek megvalósítója

A vállalkozó kedvű fiataloknak a nagy ötletük megvalósításához az első akadályt legtöbbször a pénz jelenti, hiszen nem olcsó dolog üzletet indítani. Sokan ezt úgy oldják meg, hogy vagy otthon gyűjtögetnek évekig, vagy külföldre mennek tőkét szerezni. Azoknak pedig, akik ennél gyorsabb indulásról álmodnak, ott a vállalkozói hitel.

Mire számíthatunk a lakásvásárlási hitelpiacon 2017-ben?

A bankok közti versenynek köszönhetően egyre jobban egyéni igényekre lehet szabni a laksávásárlási hiteleket is, emiatt többféle konstrukció közül lehet már válogatni, melyek a különféle visszafizetési lehetőségeknek köszönhetően egyre több ügyfél számára nyújtanak segítséget az otthon-teremtésben.

Gyors hitel - tényleg gyors?

Bárkivel előfordulhat, hogy nem várt kiadása keletkezik, lehet ez egy fürdőszobai beázás, egy esküvő megszervezése, vagy akár egy otthoni malőr, mely miatt valamilyen nagyobb értékű, be nem biztosított tárgy vagy bútor tönkremegy, vagy használhatatlanná válik. Ilyenkor merül fel a kérdés sokakban: hogy lehetséges ezt finanszírozni anélkül, hogy ez az életszínvonal vagy a családi kassza rovására menjen?

Mikor éri meg hitelt felvenni?

Azok számára, akiknek hirtelen szükségük van egy nagyobb összegre, mert például kár keletkezik a lakásban, vagy egy egészségügyi kezelést kell gyorsan kifizetni, a hitel remek eszköz lehet ezek finanszírozására. Ilyenkor a kölcsön gyors segítséget nyújt. Nézzük, milyen esetekben éri meg hitelhez folyamodni!