személyi kölcsön témájú cikkek:

Olvassa el személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkeinket!

Szárnyalnak a személyi kölcsönök

Szárnyalnak a személyi kölcsönök

Továbbra is töretlen a személyi kölcsönök virágzása. A devizahitelek okozta hitel félelem már a múlté, és ahogy a rossz emlékek halványulnak az emberek fejében, úgy vesznek fel ismét nagy számban személyi kölcsönöket. Ezekhez ugyanis legtöbbször nagyon kedvező konstrukciókkal lehet hozzáférni.

TOVÁBB
Személyi hitelek fajtái

Személyi hitelek fajtái

Két nagy csoportra bontjuk a személyi hiteleket. Vannak az úgynevezett biankó és a személyi hitelek. Most bemutatjuk az egyes személyi hitelek típusait.

TOVÁBB
Hitelkalkulátor: a gyors megoldás

Hitelkalkulátor: a gyors megoldás

Annyiféle hitel közül lehet választani manapság, hogy ember legyen a talpán, aki képes követni a különböző ajánlatokat. Ez akkor a legszembetűnőbb, ha gyorsan kellene kölcsönhöz jutni, de nehéz eligazodni a bankok útvesztőiben. Ilyenkor nyújt nagy segítséget a hitelkalkulátor.

TOVÁBB
Mire jó a hitelkalkulátor?

Mire jó a hitelkalkulátor?

Aki valaha szeretett volna már hitelt felvenni, az tudja, manapság milyen nehéz is a választás, hiszen rengeteg intézmény számos különféle ajánlatot nyújt, és sokszor nehéz eldönteni, pontosan mik is a fontosak egy hitel kiválasztásánál. Arról nem is beszélve, mennyire lényeges a felelősségteljes döntés. A hitelkalkulátor kihagyhatatlan lépés, ha valaki a számára legmegfelelőbb ajánlatot szeretné megtalálni.

TOVÁBB
Kamatmentes hitel - van ilyen!

Kamatmentes hitel - van ilyen!

Hogyan éri meg a bankoknak a kamatmentes hitel? Mit jelent a 0% THM egyáltalán és milyen kamat az, amit nem számolnak fel? Vagy mit számítanak fel plusz költségként, hogy nekik is megérje? Önnek milyen kérdései merülnek fel egy kamatmentes hitel hallatán? Most választ kaphat kérdéseire!

TOVÁBB
Százezres tétek

Százezres tétek

Sokan vannak, akik szinte sportot űznek abból, hogy bizonyos távolságon belül mindig annál a kútnál tankolnak, ahol éppen pár forinttal olcsóbb a nafta. Ennek fényében több mint érdekes, de legalább ilyen népes az a tábor is, amelynek tagjai azt gondolják: az egyik bank olyan, mint a másik, felesleges túl sok energiát fektetni a válogatásba, amikor hitelt vesznek fel.

TOVÁBB