személyi kölcsön témájú cikkek:

Olvassa el személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkeinket!

Hitelfelvétel

Hitelfelvétel

Mielőtt hitelfelvételbe kezdenénk, feltétlenül nézzünk körül a pénzintézetek különféle hitel konstrukciói közt, hogy a lehető legjobb hitelfelvételi opciót tudjuk kihasználni. Nem csoda, ha úgy érezzük, elveszünk a pénzintézetek szakmai zsargonokkal teli leírásai közt, ezért ha bizonytalanok vagyunk, mindenképp keressünk egy szakavatott személyt, aki elnavigál majd bennünket a hitelfelvétel folyamatában.

 

 

TOVÁBB
Személyi hitel kalkulátorok használata

Személyi hitel kalkulátorok használata

A mai rohanó világban lassan már 24 óra is kevés, hogy elvégezzük a napi teendőinket, nemhogy még új ügyeket is intézzünk. Amikor úgy döntünk, hogy személyi hitelt veszünk fel, még nem biztos, hogy eléggé kiismerjük magunkat a pénzügyi témákban. Ezen okoknál fogva is célszerű először az interneten az online hitelkalkulátorok segítségével felmérni, hogy milyen hitelösszeget igényelhetünk, milyen feltételekkel.

TOVÁBB
Így találjuk meg a számunkra legjobb hitel konstrukciót

Így találjuk meg a számunkra legjobb hitel konstrukciót

Szerencsére egyre több pénzintézet nyújt lehetőséget online felületen történő személyi hitel ügyintézésre, hogy azok is könnyedén tájékozódjanak a pénz világában, akik laikusnak számítanak a témában és nem szeretnének minden alkalommal bemenni a pénzintézetbe, ha felmerül bennük egy kérdés.

TOVÁBB
Szárnyalnak a személyi kölcsönök

Szárnyalnak a személyi kölcsönök

Továbbra is töretlen a személyi kölcsönök virágzása. A devizahitelek okozta hitel félelem már a múlté, és ahogy a rossz emlékek halványulnak az emberek fejében, úgy vesznek fel ismét nagy számban személyi kölcsönöket. Ezekhez ugyanis legtöbbször nagyon kedvező konstrukciókkal lehet hozzáférni.

TOVÁBB
Személyi hitelek fajtái

Személyi hitelek fajtái

Két nagy csoportra bontjuk a személyi hiteleket. Vannak az úgynevezett biankó és a személyi hitelek. Most bemutatjuk az egyes személyi hitelek típusait.

TOVÁBB
Hitelkalkulátor: a gyors megoldás

Hitelkalkulátor: a gyors megoldás

Annyiféle hitel közül lehet választani manapság, hogy ember legyen a talpán, aki képes követni a különböző ajánlatokat. Ez akkor a legszembetűnőbb, ha gyorsan kellene kölcsönhöz jutni, de nehéz eligazodni a bankok útvesztőiben. Ilyenkor nyújt nagy segítséget a hitelkalkulátor.

TOVÁBB