személyi kölcsön témájú cikkek:

Olvassa el személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkeinket!

Így találjuk meg a számunkra legjobb hitel konstrukciót

Szerencsére egyre több pénzintézet nyújt lehetőséget online felületen történő személyi hitel ügyintézésre, hogy azok is könnyedén tájékozódjanak a pénz világában, akik laikusnak számítanak a témában és nem szeretnének minden alkalommal bemenni a pénzintézetbe, ha felmerül bennük egy kérdés.

Szárnyalnak a személyi kölcsönök

Továbbra is töretlen a személyi kölcsönök virágzása. A devizahitelek okozta hitel félelem már a múlté, és ahogy a rossz emlékek halványulnak az emberek fejében, úgy vesznek fel ismét nagy számban személyi kölcsönöket. Ezekhez ugyanis legtöbbször nagyon kedvező konstrukciókkal lehet hozzáférni.

Személyi hitelek fajtái

Két nagy csoportra bontjuk a személyi hiteleket. Vannak az úgynevezett biankó és a személyi hitelek. Most bemutatjuk az egyes személyi hitelek típusait.

Hitelkalkulátor: a gyors megoldás

Annyiféle hitel közül lehet választani manapság, hogy ember legyen a talpán, aki képes követni a különböző ajánlatokat. Ez akkor a legszembetűnőbb, ha gyorsan kellene kölcsönhöz jutni, de nehéz eligazodni a bankok útvesztőiben. Ilyenkor nyújt nagy segítséget a hitelkalkulátor.