személyi kölcsön témájú cikkek:

Olvassa el személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkeinket!

Mire jó a hitelkalkulátor?

Aki valaha szeretett volna már hitelt felvenni, az tudja, manapság milyen nehéz is a választás, hiszen rengeteg intézmény számos különféle ajánlatot nyújt, és sokszor nehéz eldönteni, pontosan mik is a fontosak egy hitel kiválasztásánál. Arról nem is beszélve, mennyire lényeges a felelősségteljes döntés. A hitelkalkulátor kihagyhatatlan lépés, ha valaki a számára legmegfelelőbb ajánlatot szeretné megtalálni.

Kamatmentes hitel - van ilyen!

Hogyan éri meg a bankoknak a kamatmentes hitel? Mit jelent a 0% THM egyáltalán és milyen kamat az, amit nem számolnak fel? Vagy mit számítanak fel plusz költségként, hogy nekik is megérje? Önnek milyen kérdései merülnek fel egy kamatmentes hitel hallatán? Most választ kaphat kérdéseire!

Százezres tétek

Sokan vannak, akik szinte sportot űznek abból, hogy bizonyos távolságon belül mindig annál a kútnál tankolnak, ahol éppen pár forinttal olcsóbb a nafta. Ennek fényében több mint érdekes, de legalább ilyen népes az a tábor is, amelynek tagjai azt gondolják: az egyik bank olyan, mint a másik, felesleges túl sok energiát fektetni a válogatásba, amikor hitelt vesznek fel.

Mikor érdemes adósságrendező hitelt felvenni?

Nem egy és nem két emberrel történt meg, hogy a kezdetben jónak tűnő ötlet fokozatosan rémálomszerűvé vált, s látszatra kiút nélküli helyzetet teremtett. Úgy éreztük, érdemes igénybe venni a folyószámlahitelt, de a televíziót már ne arra vásároljuk meg, így részletre szereztük be a tv-t, viszont kellett a személyi kölcsön a ház felújításához...