hitel témájú cikkek:

Olvassa el hitellel kapcsolatos cikkeinket!

Diákhitel, felnőttképzési hitel - ezekből finanszírozhatjuk tanulásunk

“Ahány nyelv, annyi ember” - tartotta a mondás régen. Ma már ezt úgy is értelmezhetjük: ahány szakma, annyi lehetőség a megélhetésre. Manapság egyre többen választanak olyan pályát, ahol szükséges a rendszeres képzés, akár a technológia fejlődése, akár a tudásanyag változása miatt, továbbá a felgyorsult gazdasági folyamatok következtében is könnyen kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy eredeti szakmánkban nem biztosított a további megélhetés. Tanulni tehát érdemes, és szükséges is lesz a jövőben!

 

Széchenyi Kártya Program Vállalkozóknak

Komoly kedvezményekhez juthatnak a hazai gazdaság mozgatórugói, a mikro-, kis- és középvállalkozások. A Széchenyi Kártya Program keretében nem csak a kedvezőtlen gazdasági helyzet okozta bevételkiesés átvészelését finanszírozhatjuk nagyon kedvezményes, akár kamatmentes hitellel, de akár komolyabb fejlesztést is megvalósíthatunk igen kedvező feltételekkel. 

KHR lista: ki lesz aktív vagy passzív KHR-es? Ingyenes a lekérdezés!

Személyi kölcsönre bármikor szükségünk lehet az életben, mivel könnyen kerülhet bármelyikünk olyan helyzetbe, ahol nagyobb pénzösszegre van szükség. Amennyiben éppen nem áll rendelkezésre a megfelelő keret az elromlott kazán cseréjére, vagy a beázó tető felújítására, és a családra, barátokra sem számíthatunk e tekintetben, kézenfekvő megoldás a személyi kölcsön igénylése. Rendkívül bosszantó viszont, ha egy korábbi félreértés, hiba, figyelmetlenség következtében bárki is felkerül a KHR- (korábbi nevén BAR-) listára negatív bejegyzéssel.

Megéri hitelt felvenni? Ha igen, mikor?

Gondoltál már arra, hogy a hitelfelvétel hasznos is lehet számodra? Sokan úgy gondolják, a hitelfelvétel számukra veszteséges, mert a kamatfizetés csak viszi el a pénzt a zsebünkből. Valóban így van ez, vagy előfordulhat, hogy nyereséget is hozhat számunkra egy hitelfelvétel? Cikkünkből kapsz néhány tippet, hogy fordíthatod a hitelt hasznodra.