hitel témájú cikkek:

Olvassa el hitellel kapcsolatos cikkeinket!

A hiteligénylés általános tudnivalói: mennyi hitelt kaphatok?

A hitelkonstrukciók igénybevételének már csak a gondolata is könnyen bizonytalanságot gerjeszt. A kötelező iskolai tanulmányok során kevés a lehetőség a pénzügyi alapfogalmak elsajátítására, ebből kifolyólag a hitelfelvételhez kapcsolódó definíciók és mozaikszavak csupán a felnőttkor kapujában kopogtatnak egy autó- vagy lakásvásárlás esetében.

Mi az a BAR-lista? Tudjon meg mindent a KHR-listáról!

Sokan keresik a megoldást arra, hogy kölcsönhöz jussanak annak ellenére, hogy egyszer már bedőltek egy hitellel, és ezt a bankok pontosan tudják róluk a Központi Hitelinformációs Rendszer által.

Hitel fedezet nélkül? Igen!

Sokaknak már a hitel szó hallatán is végigfut a hátán a hideg, hiszen egy hosszú és nehézkes procedúra lebeg a szemük előtt. Megfelelő tudással azonban magabiztosabban vághatunk bele a folyamatba, így az esetleges buktatókat is könnyebben elkerülhetjük.

Kamatmentes hitel kisokos

A kamatmentes szó hallatán legalább annyira naivvá válik a leendő igénylő, mint a szezonvégi leárazások láttán. Amilyen sűrűn találkozhat a kihagyhatatlannak tűnő ajánlatokkal – „kedvező lehetőség, akciós” –, legalább annyiszor válik saját maga áldozatává.